Împachetarea cadourilor de Crăciun pentru copiii militarilor decedați sau răniți în acțiuni militare, misiuni și operații

16 Decembrie 2021

Astăzi, 16 decembrie, ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, alături de orzanizatorii evenimentului special „Crăciunul se sărbătorește în marea familie a Armatei României”, au participat la împachetarea cadourilor pentru copiii militarilor decedați sau răniți în acțiuni militare, misiuni și operații. Cadourile vor fi oferite de către Moș Crăciun celor 134 de copii în cadrul evenimentului organizat sâmbătă 18 decembrie, între orele 13.00 și 16.00, la Teatrul Muzical Ambasadorii din incinta Palatului Național al Copiilor din București.
***
          Evenimentul, aflat la cea de-a XIII-a ediție, este organizat și în acest an de către Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, prin Direcția calitatea vieții personalului, cu sprijinul Teatrului Muzical Ambasadorii al Palatului Național al Copiilor, al partenerilor neguvernamentali: Asociația de Caritate din Armata României – Camarazii, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria”, Asociația „Organizația Județeană Argeș” Basarab I a Cadrelor în Rezervă și în Retragere, precum și al societăților comerciale Mega Image și Best Foods.