Ceremonie aniversară a Direcţiei calitatea vieţii personalului


     

13 Iunie 2019

     Ministrul apărării naţionale, Gabriel-Benjamin LEŞ şi Secretarul de stat pentru relaţia cu parlamentul şi calitatea vieţii personalului Mihai Dan CHIRICĂ, au participat, joi, 13 iunie, la ceremonia  militară dedicată împlinirii a 10 ani de la înfiinţarea Direcţiei calitatea vieţii personalului.
 
     La data de 15 iunie 2009, Direcția calitatea vieții personalului, înființată prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. MS 561/ 2009, împlineşte 10 ani de existenţă.
 
     Direcția calitatea vieții personalului constituie o expresie și o necesitate a modernizării structurilor organizaționale din Armata României, conform celor mai înalte standarde NATO și UE, dar și o dovadă a faptului că, în centrul preocupărilor instituției militare, se află cea mai valoroasă resursă, și anume, resursa umană.
     Fiind un liant între tradiție și modernism, între istorie și realitatea prezentă, Direcția calitatea vieții personalului are un rol foarte important în domeniul asistenței veteranilor de război, asistenței și sprijinului familial pentru militarii participanți la acțiuni militare interne și internaționale, recunoașterea meritelor celor care au fost răniți, au dobândit diferite afecțiuni, sprijinirea urmașilor celor decedați ca urmare a participării la acțiuni militare, precum și gestionarea problemelor sociale ale personalului Armatei.
 
     „Vă apreciez maturitatea, responsabilitatea și profesionalismul de care reușiți să dați dovadă în tot ce întreprindeți, vă felicit și vă urez mult succes în îndeplinirea misiunilor dumneavoastră actuale și viitoare, multă sănătate, fericire, să creșteți frumos, aducând întotdeauna raze de speranță, recunoștință și patriotism în sufletele noastre, ale tuturor. La mulţi ani!”, acesta fiind mesajul secretarului de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Mihai Dan CHIRICĂ la acest ceas aniversar.
Top