Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului Ministerul Apărării Naționale

Comunicate de presă Comunicatul nr. 4 din 04.02.2021

Autoevaluarea activităţii Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul și calitatea vieţii personalului pentru anul 2020

Departamentul pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului a desfăşurat miercuri, 3 februarie, în prezenţa ministrului apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, şedinţa de autoevaluare a activităţii structurii pe anul 2020.
Mai mult

 Comunicatul nr. 3 din 22.01.2021

Conferință online pentru comemorarea a 80 de ani de la Pogromului din București

Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, în calitate de reprezentant al ministrului apărării naționale, a participat pe 21 ianuarie a.c., la o conferință desfășurată online din cauza restricțiilor sanitare, organizată de Federația Comunităților Evreiești din România, la care invitații au comemorat Pogromul legionar din București petrecut în urmă cu 80 de ani.
Mai mult

 Comunicatul nr. 2 din 13.01.2021

Centrele militare au început preluarea solicitărilor pensionarilor pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Centrele militare zonale, județene sau de sector au început să preia solicitările pensionarilor militari cu vârsta de peste 65 de ani, veteranilor și văduvelor de război care își exprimă dorința de imunizare împotriva virusului SARS-CoV-2.
Mai mult

 Comunicatul nr. 1 din 12.01.2021

MApN pregătește vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a

În pregătirea trecerii la vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a de vaccinare, estimată de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) să înceapă în a doua jumătate a lunii ianuarie, Ministerul Apărării Naționale a stabilit măsurile organizatorice pentru imunizarea voluntară a personalului militar și civil care activează în Armata României, respectiv militarii în rezervă, retragere, veteranii și văduvele de război.
Mai mult

 Comunicatul nr. 22 din 04.12.2020

Un proiect ce prinde contur în Cetatea Aradului

În continuarea vizitei în municipiul Arad, secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a vizitat amplasamentul, care se află în administrarea municipalității, unde se vor construi cele 250 de locuințe de către ANL destinate militarilor din garnizoana arădeană.
Mai mult

 Comunicatul nr. 21 din 04.12.2020

Centrul Medical de Diagnosticare și Tratament Ambulatoriu Arad - competență, garanție și excelență

Astăzi, în prezența secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a fost încheiat procesul-verbal de predare a amplasamentului și s-a semnat protocolul de colaborare între beneficiar - Spitalul Militar de Urgență Timișoara și constructor – SC CLEVER SOLUTIONS POINT SRL, prin care se va reda Aradului Centrul Medical de Diagnosticare și Tratament Ambulatoriu
Mai mult

 Comunicatul nr. 316 din 09.10.2020

Secretarul de stat Marius Bălu, prezent la comemorarea Victimelor Holocaustului

Secretarul de stat Marius Bălu, șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, a depus astăzi, 9 octombrie, o coroană de flori la Monumentul Memorial al Holocaustului, din București, cu prilejul Zilei Naționale de comemorare a Victimelor Holocaustului.
Mai mult

 Comunicatul nr. 20 din 14.09.2020

Ceremonia publică organizată în memoria lui Avram Iancu

În data de 13 septembrie 2020, secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, domnul Marius Bălu, a participat la Ceremonia organizată în memoria lui Avram Iancu, de la moartea căruia se împlinesc 148 de ani, eveniment desfăşurat la Ţebea.
Mai mult

 Comunicatul nr. 19 din 14.08.2020

Mesajul secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului cu ocazia Zilei Marinei Române

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Marinei Române, vă adresez sincere felicitări și urări de succes, vă doresc să continuați acest parcurs extraordinar, cu devotament și profesionalism, demonstrând că sunteți o structură de forțe echilibrată, cu o putere combativă pe măsura responsabilităților ce vă revin pe mare și fluviu, capabilă să-și îndeplinească misiunile încredințate.
Mai mult

 Comunicatul nr. 18 din 03.08.2020

Dan TĂTARU, fost senator și secretar de stat în MApN, a trecut la cele veșnice

Cu profundă durere în suflet, personalul Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului deplânge trecerea prematură la cele veșnice a domnului Dan I. Tătaru, fost senator în legislatura 2012-2016 și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale, în două mandate, 2009 și 2012.
Mai mult

 Comunicatul nr. 17 din 31.07.2020

Absolvirea promoției 2020 la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”

Astăzi, 31 iulie, la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, s-a desfășurat ceremonia prilejuită de absolvirea şi acordarea gradului de sublocotenent promoţiei de ofiţeri activi în armele aviaţie naviganţi, aviaţie nenaviganţi, controlor trafic aerian, meteorolog aeronautic, război electronic în aviaţie şi apărare antiaeriană, radiolocaţie şi artilerie şi rachete antiaeriene.
Mai mult

 Comunicatul nr. 16 din 29.07.2020

Ziua Imnului Național, sărbătorită la sediul Ministerului Apărării Naționale

Astăzi, 29 iulie, la sediul Ministerului Apărării Naționale a fost sărbătorită Ziua Imnului Național, activitate la care a fost prezent secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, alături de alți reprezentanți din structurile ministerului.
Mai mult

Top