Comunicate de presa

Eroii care rămân cu noi! 14.01.2020

Astăzi, 14 ianuarie, reprezentanţi ai Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului au mers la Buzău pentru a sărbători ziua de naştere a Mihaelei, căci despre ea este vorba, soţia eroului militar Ciprian Ştefan Polschi, care şi-a pierdut viaţa, pe 5 septembrie 2019, în teatrul de operaţii din Afganistan.

detalii


Participarea reprezentanților Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului la sărbătorirea zilei de naștere a plt. adj. pr. (rtr.) Florinel Enache la Gura Caliței, Jud Vrancea, 08 Ian. 2020 09.01.2020


Întâlnirea conducerii M.Ap.N. cu reprezentanții structurilor asociative 09.01.2020


Întâlnirea cu reprezentanți ai unor structuri asociative ale cadrelor militare în rezervă și în retragere 27.06.2019


Ceremonie aniversară a Direcţiei calitatea vieţii personalului 13.06.2019

Ministrul apărării naţionale, Gabriel-Benjamin LEŞ şi Secretarul de stat pentru relaţia cu parlamentul şi calitatea vieţii personalului Mihai Dan CHIRICĂ, au participat, joi, 13 iunie, la ceremonia militară dedicată împlinirii a 10 ani de la înfiinţarea Direcţiei calitatea vieţii personalului.

detalii


Ceremonie aniversară a Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada” 27.05.2019

Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personaluluierit., Mihai Dan Chirică, a participat vineri, 24 mai, la ceremonia dedicată împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada” din Curtea de Argeș. În cadrul festivității, militarilor cu rezultate deosebite din cadrul batalionului li s-au conferit embleme de onoare și de m

detalii


Crosul veteranilor de război VeteRUN, ediţia a IV-a, Bucureşti 2019 08.05.2019

Ministerul Apărării Naţionale a organizat duminică, 5 mai, crosul dedicat veteranilor de război VeteRUN, ediţia a IV-a, Bucureşti 2019.

detalii


Ziua Forţelor Terestre Române 24.04.2019

​Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai-Dan Chirică, a participat marți, 23 aprilie, la ceremonia militară dedicată împlinirii a 160 de la înființarea Forțelor Terestre Române, organizată la sediul Statului Major al Forțelor Terestre-SMFT, din București. În cadrul ceremoniei, condusă de şeful SMFT, generalul-maior Ovidiu-Liviu Uifăleanu, a avut loc decorarea Drapelului de Luptă al Statului Major al Forţelor Terestre cu Ordinului "Virtutea Militară" în grad de Ofiţer cu însemn pentru militari, de pace, conferit de către Președintele României. De asemenea, familiei regretatului general Ioan Sorin i-a fost conferită Emblema de Onoare a Forţelor Terestre.

detalii


Top