Data: 24.05.2019
Ceremonie aniversară a Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada”
 
 
Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, a participat vineri, 24 mai, la ceremonia dedicată împlinirii a 50 de ani de la înființarea Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada” din Curtea de Argeș.

Data: 24.05.2019
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” angajează specialiști
Ministerul Apărării Naționale anunță demararea procedurilor de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.
Vezi mai mult                                                                                                     
 

Data: 05.05.2019
Crosul veteranilor de război VeteRUN, ediția a IV-a, București 2019
Ministerul Apărării Naționale a organizat duminică, 5 mai, crosul dedicat veteranilor de război VeteRUN, ediția a IV-a, București 2019.
 
Data: 23.04.2019
Ziua Forțelor Terestre Române
Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai-Dan Chirică, a participat marți, 23 aprilie, la ceremonia militară dedicată împlinirii a 160 de la înființarea Forțelor Terestre Române, organizată la sediul Statului Major al Forțelor Terestre-SMFT, din București.
 
Data: 22.04.2019
COMUNICAT
Luni, 22 aprilie, s-a desfășurat, la sediul Ministerului Apărării Naționale, întâlnirea informală a conducerii Direcției pentru relația cu Parlamentul cu reprezentanții structurilor asociative care își desfășoară activitatea în domeniile de responsabilitate ale instituției militare.
 
Data: 29.03.2019
Aniversarea a 98 de ani de existență a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico Militară ”Cantacuzino”
Vineri, 29 martie, în prezența secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului din Ministerul Apărării Naționale, Mihai Dan Chirică și a șefului Direcției Medicale, colonel medic dr. Dragoș-Marian Popescu, a avut loc ceremonia prilejuită de împlinirea a 98 de ani de existență a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico Militară ”Cantacuzino”.
 
Data: 15.03.2019
Veterani răniți în teatrele de operații, în vizită în Afganistan
Doi militari ai Armatei României, veterani răniți în teatrele de operații, au efectuat, în cadrul delegației conduse de secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, o vizită de câteva zile în teatrul de operații din Afganistan, în cadrul programului “Recuperarea memoriei”.
 
Data: 08.02.2019
Autoevaluarea activității Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului pentru anul 2018
Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului a desfășurat vineri, 8 februarie, sub coordonarea secretarului de stat Mihai-Dan Chirică, ședința de autoevaluare a activității structurii pe anul 2018.
La activitate au participat secretarul de stat pentru armamente, Andrei Ignat, secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Nicolae Nasta,  și locțiitorul șefului Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Laurian Anatasof.
Top