Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului Ministerul Apărării Naționale

Premierea celor mai buni sportivi din cadrul Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" pe anul 2020

 28.12.2020

Cei mai buni dintre cei buni!
 
        Azi, secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a înmânat premiile celor mai buni sportivi din cadrul Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" pe anul 2020, astfel:
             - Ana ROMANTOV (secția Box, vicecampioană europeană de juniori 48 kg);
            - Gabriel BURTĂNETE (secția gimnastică, campion european de juniori, proba de sărituri);
            - Lavinia IONESCU (secția sambo, campioană mondială de juniori, vicecampioană de tineret și medaliată cu medalie de bronz la campionatul mondial de seniori, 80 kg);
            - Echipa de polo feminin (loc III la Cupa Danube League, Campioană Națională și câștigătoare a Cupei României.
      Premierea de astăzi reprezintă, de fapt, o trecere în revistă a performanțelor voastre remarcabile, a rezultatelor excepționale obținute în acest an, deși a fost unul greu, cu multe condiționări impuse de pandemia provocată de coronavirus.
      Însă, mă bucur să constat că nu v-a lipsit motivația, în ciuda tuturor greutăților întâmpinate, că ați ieșit din zona de confort și că v-ați atins obiectivele stabilite.
      Aţi demonstrat că sunteţi cei mai buni și vă doresc să fiți cei mai buni în continuare, să nu lăsați să vă oprească nimic în drumul vostru spre succes, să vă angajați prestigiul, resursele, timpul și energia pentru a vă îndeplini visurile. Efortul vostru merită apreciere și respect! Vă mulțumesc sincer pentru astfel de momente!", acestea au fost cuvintele secretarului de stat, care a dorit să îi felicite pe sportivi.

 
Top