Data: 29.07.2020
Absolvirea promoției 2020 la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”
Astăzi, 31 iulie, secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, împreună cu șeful Statului Major al Forţelor Aeriene, general-maior Viorel Pană, a participat la ceremonia prilejuită de absolvirea şi acordarea gradului de sublocotenent promoţiei de ofiţeri activi din cadrul Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”-Brașov.

Data: 29.07.2020

Ziua Imnului Național, sărbătorită la sediul Ministerului Apărării Naționale

Astăzi, 29 iulie, la sediul Ministerului Apărării Naționale a fost sărbătorită Ziua Imnului Național, activitate la care a fost prezent secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, alături de alți reprezentanți din structurile ministerului.  

      Vezi mai mult

Data: 21.07.2020

Performanță istorică. Ana Maria POPESCU (CSA Steaua) campioană mondială la spadă la seniori 

Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a felicitat-o astăzi, 21 iulie, pe spadasina Ana Maria Popescu (Brânză) cu ocazia câștigării, pentru a patra oară, a Cupei Mondiale de spadă la seniori, performanță ce nu a mai fost atinsă de niciun sportiv.  

      Vezi mai mult

Data: 20.07.2020

Participarea la ceremonia militară prilejuită de ziua aviaţiei române şi a forţelor aeriene - 20 Iul. 2020 

În data de 20.07.2020, secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a participat, alături de președintele Senatului României, prim-ministrul, ministrul apărării naționale și alți demnitari, la  ceremonia militară organizată în București, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, cu ocazia sărbătorii Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene.
Data: 17.07.2020
 
Vizita secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului la U.M.01803 K Corlățel,
acţiune caritabilă în cadrul Proiectului „COMBAT COVID-19”

 
Secretarul de stat și șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a participat vineri, 17 iulie, la activitatea caritabilă  „COMBAT COVID-19” organizată de Asociației de Caritate din Armata României  „Camarazii”  la U.M.01803 K Corlățel, județul Mehedinți.
 
Data: 31.05.2020
Mesajul secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personaluluicu ocazia sărbătorii zilei
REZERVISTULUI MILITAR – 31 MAI 2020
Ziua Rezervistului Militar reprezintă un moment plin de semnificații pentru toţi cei care, cu o credință nestrămutată, pecetluită printr-un legământ sfânt, și-au slujit țara și poporul, un număr însemnat de ani, sub drapelul tricolor. 
Data: 28.05.2020
Ședința Comisiei de dialog social a Ministerului Apărării Naționale
Astăzi, 28 mai, a avut loc ședința Comisiei de dialog social a Ministerului Apărării Naționale, activitate care s-a desfășurat la sediul instituției, sub președinția secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, și la care au fost invitați să participe reprezentanți ai confederațiilor patronale sindicale reprezentative la nivel național.
Data: 28.05.2020
ZIUA EROILOR - între tradiţie şi modernitate
În fiecare an, în a patruzecea zi de la Sfintele Paşti, societatea românească sărbătoreşte Ziua Eroilor, eveniment prin care sunt comemoraţi toţi eroii neamului care, prin sacrificiul lor, au făcut posibilă dobândirea şi păstrarea independenţei naţionale, a unităţii statale, apărarea suveranităţii naţionale, menţinerea ordinii de drept şi a siguranţei naţionale.
Data: 21.05.2020
Întâlnirea ministrului apărării naționale cu reprezentanții Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică.

Ministrul apărării naționale Nicolae-Ionel Ciucă și secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, s-au întâlnit, joi, 21 mai, la sediul MApN, cu reprezentanții Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).

Data: 20.05.2020
Sprijinul veteranilor de război pe perioada stării de urgență - VIABILITATE ȘI EFICIENȚĂ

Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului a elaborat „Planul de sprijin al veteranilor de război pe perioada stării de urgență”, aprobat de ministrul apărării naționale, în scopul susținerii veteranilor și văduvelor de război, în special a celor aflați în situații deosebite, fără întreținător, în situații de risc sau care se confruntă cu probleme sociale. 

Data: 12.02.2020
Autoevaluarea activităţii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti pentru anul 2019
Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 12 februarie, la sediul clubului Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua” Bucureşti, la şedinţa de autoevaluare a activităţii CSA „Steaua”  pentru anul 2019.
Data: 07.02.2020
Autoevaluarea activităţii Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul și calitatea vieţii personalului pentru anul 2019
Departamentul pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului a desfăşurat vineri, 7 februarie, în prezenţa secretarului de stat Marius Bălu, şedinţa de autoevaluare  a activităţii structurii pe anul 2019. La activitate au participat șeful Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, secretarul de stat Simona Cojocaru, secretarul general al Ministerului Apărării Naţionale, Georgeta Gavrilă, şi şefi ai structurilor centrale din MApN.
Data: 06.02.2020
Autoevaluarea activităţii Direcţiei calitatea vieţii personalului pentru anul 2019
În data de 6 februarie, secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat la şedinţa de autoevaluare a activităţii Direcției calitatea vieții personalului, structură de specialitate din compunerea Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, pentru anul 2019, desfăşurată la sediul instituţiei.
 
Data: 06.02.2020
Autoevaluarea activităţii Direcţiei calitatea vieţii personalului pentru anul 2019
În data de 6 februarie, secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat la şedinţa de autoevaluare a activităţii Direcției calitatea vieții personalului, structură de specialitate din compunerea Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, pentru anul 2019, desfăşurată la sediul instituţiei.
Data: 06.02.2020
Autoevaluarea activităţii Direcţiei pentru relaţia cu Parlamentul pentru anul 2019

Autoevaluarea activităţii Direcţiei pentru relaţia cu Parlamentul a avut loc pe 6 februarie, în prezenţa secretarului de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, la sediul instituţiei.

Vezi mai mult

Data: 05.02.2020
Autoevaluarea activităţii Casei de Pensii Sectoriale pentru anul 2019
Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat, pe 5 februarie, la şedinţa de autoevaluare a activităţii Casei de Pensii Sectoriale a Ministerului Apărării Naţionale (C.P.S.) pentru anul 2019, desfăşurată la sediul instituţiei.
Data: 04.02.2020
Autoevaluarea activităţii Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor pentru anul 2019 
Marți, 4 februarie, în prezența secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, s-a desfășurat autoevaluarea activității Oficiului Național pentru Cultul Eroilor (ONCE) pentru anul 2019.
Data: 31.01.2020
Ceremonia de învestire a secretarului de stat Marius BĂLU
Ceremonia de învestire în funcţie a secretarului de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a avut loc vineri, 31 ianuarie, la sediul M.Ap.N., în prezenţa ministrului apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă.
Data: 30.01.2020
Şedinţa Comisiei centrale pentru probleme sociale a M.Ap.N.
Comisia centrală pentru probleme sociale din Ministerul Apărării Naţionale, întrunită astăzi, 30 ianuarie, la sediul instituţiei, sub preşedinţia lui Marius Bălu, secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, a analizat posibilităţile de soluţionare a unor disfuncţionalităţi de natură socială identificate pentru personalul armatei.
Data: 29.01.2020
Un nou comandant la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti
Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 29 ianuarie, la ceremonia prin care colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost împuternicit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti (C.S.A. Steaua Bucureşti), ceremonie care s-a desfăşurat la sediul clubului.
 
Data: 21.01.2020
"Veterans Awards Gala", recunoştinţă şi respect
Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a participat marți, 21 ianuarie, la evenimentul ,,Veterans Awards Gala”, desfășurat la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național.
Data: 14.01.2020
    Eroii care rămân cu noi!
Astăzi, 14 ianuarie, reprezentanţi ai Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului au mers la Buzău pentru a sărbători ziua de naştere a Mihaelei, căci despre ea este vorba, soţia eroului militar Ciprian Ştefan Polschi, care şi-a pierdut viaţa, pe 5 septembrie 2019, în teatrul de operaţii din Afganistan.
 
Data: 08.01.2020 
Din spirit de camaraderie și onoare!
Astăzi, 8 ianuarie, reprezentanți ai Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului au fost alături de plutonierul-adjutant principal (rtr.) Florinel Enache, cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere, la Gura Caliței din județul Vrancea. 
La mulți ani, Florinel!
Data: 19.12.2019 
Crăciunul în marea familie a Armatei României
Locţiitorul Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului a participat ieri, 19.12.2019, la campania organizată de Ministerul Apărării Naţionale, în preajma sărbătorilor de iarnă pentru a fi alături de copiii militarilor, decedaţi sau răniţi în urma participării la acţiuni militare.
Evenimentul, aflat la cea de-a 11 a ediție, va asigura copiilor eroilor Armatei României cadouri, alese cu atenție de Moș Crăciun.
Activitățile dedicate copiilor personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial şi, în acelaşi timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituţiei militare.
Data: 13.06.2019 
Ceremonie aniversară a Direcţiei calitatea vieţii personalului
Ministrul apărării naţionale, Gabriel-Benjamin LEŞ şi Secretarul de stat pentru relaţia cu parlamentul şi calitatea vieţii personalului Mihai Dan CHIRICĂ, au participat, joi, 13 iunie, la ceremonia  militară dedicată împlinirii a 10 ani de la înfiinţarea Direcţiei calitatea vieţii personalului.
Data: 24.05.2019 
Ceremonie aniversară a Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada”
Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, a participat vineri, 24 mai, la ceremonia dedicată împlinirii a 50 de ani de la înființarea Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada” din Curtea de Argeș.
Data: 24.05.2019 
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” angajează specialiști

Ministerul Apărării Naționale anunță demararea procedurilor de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Vezi mai mult

Data: 05.05.2019
Crosul veteranilor de război VeteRUN, ediţia a IV-a, Bucureşti 2019
Ministerul Apărării Naţionale a organizat duminică, 5 mai, crosul dedicat veteranilor de război VeteRUN, ediţia a IV-a, Bucureşti 2019.
Data: 23.04.2019

Ziua Forţelor Terestre Române 

Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai-Dan Chirică, a participat marți, 23 aprilie, la ceremonia militară dedicată împlinirii a 160 de la înființarea Forțelor Terestre Române, organizată la sediul Statului Major al Forțelor Terestre-SMFT, din București.

Vezi mai mult

Data: 29.03.2019 
Aniversarea a 98 de ani de existență a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico Militară ”Cantacuzino”
Vineri, 29 martie, în prezența secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului din Ministerul Apărării Naționale, Mihai Dan Chirică și a șefului Direcției Medicale, colonel medic dr. Dragoș-Marian Popescu, a avut loc ceremonia prilejuită de împlinirea a 98 de ani de existență a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico Militară ”Cantacuzino”.
Data: 15.03.2019
Veterani răniți în teatrele de operații, în vizită în Afganistan
Doi militari ai Armatei României, veterani răniți în teatrele de operații, au efectuat, în cadrul delegației conduse de secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Mihai Dan Chirică, o vizită de câteva zile în teatrul de operații din Afganistan, în cadrul programului “Recuperarea memoriei”.
Data: 08.02.2019
Autoevaluarea activității Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului pentru anul 2018
Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului a desfășurat vineri, 8 februarie, sub coordonarea secretarului de stat Mihai-Dan Chirică, ședința de autoevaluare a activității structurii pe anul 2018.
La activitate au participat secretarul de stat pentru armamente, Andrei Ignat, secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Nicolae Nasta, și locțiitorul șefului Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Laurian Anatasof.
 
 
Top